JR-Boats toimittaa Wide sähkö- ja moottoriveneet Kokkolasta ympäri Suomen

Soita ja kysy lisää!

JR-Boats Oy valmistaa ja myy monikäyttöisiä sähkö- ja moottoriveneitä Kokkolassa sijaitsevasta toimipisteestään käsin. Jo nyt veneet ovat saatavilla ympäri Suomen, ja tulevaisuudessa toiminta on tarkoitus aloittaa myös kansainvälisillä markkinoilla.

Wide-veneiden tuoteperhe sisältää katamaraaniveneen usealla eri varustepaketilla. Wide-veneet ovat tilattavissa persoonallisella värityksellä RAL värikartan mukaan. Tällä sivulla löydät tekniset tiedot veneistä. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin yrityksen historiaan.

JR-Boats Wide -vene

Wide-veneiden tuotekuvaus

Katamaraani eli kaksirunkoinen venemalli on todettu muotoilultaan taloudellisimmaksi. Veneet valmistetaan käsityönä säänkestävästä ja lujasta lasikuidusta. Veneen rakenne koostuu rungosta (pohja) ja kannesta, jotka liimataan ja niitataan yhdeksi kappaleeksi. Väliin jätetään ilmatila, joka tekee veneestä uppoamattoman täyteen lastattunakin. Vene on sadevesityhjentyvä, joten äyskärin voi unohtaa.

Vene täyttää CE/C-kriteerit, joten se soveltuu sisä- ja rannikkovesiliikenteeseen. Veneen takaistuimet ovat moduulimalliset ja vedenpitävällä kannella varustetut, joten voit räätälöidä istuinten määrän ja järjestyksen mielesi mukaan. Ilman istuimia veneessä on n. 6,3 m² yhtenäistä lattiapinta-alaa.

Ympärivuotinen käyttö

Veneen erikoisuutena on talvikäyttö pilkkikotana ja/tai ahkiona. Veneessä on halutessasi 2 kappaletta halkaisijalta 235 mm pyöreää reikää lattiassa. Reiät toimivat pilkkireikinä talvisin ja kesällä sähkömoottorin paikkana. Ne voidaan halutessa peittää luukuilla.

Talvivarustetussa veneessä on ponttonien pohjassa leveät nylon-kölilistat, joten pohja kestää ja liukuu kevyesti jäällä. Moottorikelkan vetoaisan ja pilkkikuomun lisäämisen jälkeen sinulla on tuulelta, sateelta ja kylmältä suojaava pilkkikota käytössäsi. Pilkkikotaan voi lisätä valaistuksen, lämmityksen ja keittää vaikka kahvit hyvin virtaa pitävän AGM-akuston ansiosta.

Vihreä katamaraani vene vedessä laituriin kiinnitettynä
JR-Boats Wide-M Moottorivene

Wide-E Sähkövene

Sähköveneeseen on integroitu sähköperämoottori, akusto, aurinkopaneelit, lataussäädin ja maavirtalaturi. Sähköperämoottori on sijoitettu veneeseen niin, että ajoasento on miellyttävämpi kuin perään sijoitettuna.

Sähkövarustuksen tekniset tiedot:
 • Haswing Osapian 55 hiiliharjaton sähkömoottori. 12 V. 660 w ja 24 kg:n työntövoima. Moottori voitti Kippari-lehden sähkömoottoritestin 2017, taakse jäivät mm. Moto-guide, Minkota ja Yamaha.
 • 2 kpl PowerXon AGM 100 Ah -akkua, joilla ajaa täydellä kaasulla 6 km / h n. 4 tuntia. Kun nopeutta vähennetään 4 km / h:n (vetouistelu), niin ajoaika nousee jopa 10 tuntiin.
 • 1 kpl SolarXon 140 w ja 2 kpl 30 w -aurinkopaneeleja. 140 w -paneeli on asennettu veneen etukannelle, joka on säädettävissä optimaalisen kulmaan aurinkoon nähden. Kansi on vahvistettu niin, että paneeli kestää päällä kävelyn.
 • Victron MPPT 15 A Bluetooth -lataussäädin. Säädin tuo puhelimeesi tiedot akkujen varaustilasta, lataustehosta ym.
 • Victron 15 A -maavirtalaturi. Aurinko ei paista aina, ja vaikka monikidepaneelit lataavat jonkin verran pilviselläkin säällä, laturi nopeuttaa akkujen täyttöä.
Hinta: 14990€

Wide-M Moottorivene

Wide-M pulpettivene kulkee vakaasti, ripeästi ja hyppimättä kohtalaisessakin aallokossa veneen teräväkeulaisten ponttonien ja hyvin suunniteltujen nousulistojen ansiosta.

Tekniset tiedot:
 • Pitkärikinen Tohatsu MFS20EEPTL -perämoottori. Sisältää sähkötrimmin, sähköstartin, kaukohallintalaitteet ja 15 litran polttoainesäiliön.
 • 64 Ah -käynnistysakku.
 • Ohjauspulpetti sisältäen tuulilasin, RST-kaarituulilasin, ohjauspyörän ja kytkinpaneelin.
 • Kapteenin istuin säädettävällä ja pyörivällä jalalla.
 • 1 kpl arkkupenkki akun ja polttoainesäiliön säilyttämistä varten.
Hinta: 16990€.
JR-Boats Wide-E Super sähkövene

Wide-H Metsästysvene

Wide-H metsästysvene on käsityönä kotimaassa rakennettu, asiakkaan toivomilla varusteilla ja värityksellä, kuten muutkin venemallit tehdään.

Hinta. 17990€

Wide-E Super sähkövene

 • Torqeedo 2.0 sähköperämoottori
 • 2 x Akku Nordmax dual 24V/110AH /800EN ( 2816WH) Litium
 • Aurinkopaneeli katos, 2 x paneeli 24v/300w
 • Victron smartsolar lataus säädin 100/30A
 • Victron blue charger laturi
Hinta 22900€.

Galleriassa pääset tutustumaan tarkemmin venemalleihimme ja näet esimerkkejä erilaisista veneistä.

Perhe ajelemassa JR-Boats veneellä
JR-Boats vene
JR-Boats sähkövene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
JR-Boats vene
Vihreä katamaraani vene vedessä laituriin kiinnitettynä
JR-Boats vene

Soita 044 980 0331 ja kysy lisää monipuolisista tuotteista ja palveluistamme!

Kiitos! Viestisi on lähetetty
Oops! Something went wrong while submitting the form.