Korjaamme karille ajaneet veneet ja teemme huollot Kokkolan toimipisteessämme

Tule tutustumaan paikan päälle tai tilaa omasi!

JR-Boats Oy on venealan yritys ja veneilyn asiantuntija. Ajatus yrityksestä lähti liikkeelle omistajan halusta tuoda veneily kaikkien ulottuville. Näin sai alkunsa suunnittelutyö Kokkolan toimipisteessä, ja tänä päivänä myymme veneitä maan laajuisesti ja tulevaisuudessa myös ulkomailla. Veneiden asiantuntijana tarjoamme myös korjaus- ja huoltopalveluita kaikenlaisille veneille. Ota yhteyttä, mikäli esimerkiksi karille ajanut veneesi kaipaa korjausta tai uutta maalia pintaan.

Olemme ehtineet verrattain lyhyen toimintakautemme aikana tehdä suuria muutoksia alalla. Veneilyn ei enää tarvitse olla kallista tai vain harvojen ja valittujen ihmisten harrastus. Wide-veneet tuovat veneilyn lähemmäs jokaista hintansa ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta. Veneet ovat helppoja käsitellä ja hallita, vaikka kokemusta veneilystä ei olisikaan. Mielestämme jokaisella pitää olla oikeus nauttia Suomen kauniin luonnon ja vesistömme parhaista puolista. Ajankohtaisiin uutisiimme voit tutustua tarkemmin tästä.

Veneiden huollot ja korjaukset

Teemme veneiden huolto- ja vauriokorjaustyöt ammattitaidolla materiaalista riippumatta. Syyshuollot tarjoamme veneille ja moottoreille Kokkolan edullisimmilla hinnoilla. Karille ajaneet veneet ovat yllättävän yleisiä, ja vahinko on aina syytä tarkastaa ammattilaisella, jotta veneily voi jatkua turvallisesti.
Toteutamme:
  • Veneiden huollot ja korjaukset (vakuutusyhtiöiden hyväksymä)
  • pohjan pesut ja maalaukset
  • Elektroniikka asennus ja korjaus
  • moottorihuollot ja korjaukset
Kysy lisää tai pyydä tarjous oman veneesi huollolle!

Veneiden huollot ja vauriokorjaukset ammattitaidolla

Veneiden asiantuntijana JR-Boats Oy korjaa ja huoltaa veneitä kokemuksella. Kaikkea ei voi tai tarvitse tehdä yksin. Tutkimme veneesi sekä moottorin ja varusteet ja toteutamme arvion pohjalta tarvittavat toimenpiteet. Hyvin ja ajallaan huollettu vene on paitsi turvallinen se myös säilyttää arvonsa pidempään. Vene on sijoitus, josta nautit enemmän, kun se on hyvässä ja toimivassa kunnossa. Tehdään yhdessä veneestäsi täydellinen ensi kevääksi! Tutustu alla ennen ja jälkeen -kuviin:
Ennen
Jälkeen
left arrow icon
right arrow icon
Ennen
Jälkeen
left arrow icon
right arrow icon
Vene roikkumassa telineessä sisätiloissa

Tilaa huolto hyvissä ajoin, laitetaan veneesi yhdessä kuntoon! Soita 044 980 0331.

Kiitos! Viestisi on lähetetty
Oops! Something went wrong while submitting the form.