Katamaraanirunkoiset veneet toimitettuna ympäri Suomen Kokkolasta käsin

Soita ja pyydä sinun tarpeesi mukaan kasatulle paketille!

JR-Boats Oy suunnittelee, valmistaa ja myy Wide-merkkiset katamaraanirunkoiset veneet. Perinteisten moottoriveneiden rinnalle olemme tuoneet ympäristöystävällisen, helpon ja monikäyttöisen sähköveneen. Malleja on kolme, Wide, Wide-E ja Wide-M, jotka ovat saatavissa lisävarusteineen ja toimitettuna ympäri Suomen Kokkolan toimipisteestä käsin. Veneiden teknisiin tietoihin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

Saatavissa olevat lisävarusteet tekevät veneestä äärimmäisen mukautumiskykyisen tarpeesi mukaan. Vene on käytettävissä ympäri vuoden, sillä se on helppo muuttaa pilkkikodaksi. Mukautuvaisuutensa lisäksi Wide-sähköveneiden etuna on niiden helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Venettä oppii ajamaan muutamassa minuutissa, vaikka veneily ei olisikaan aikaisemmin kuulunut harrastuksiin. Se on myös halvempi ratkaisu verrattuna bensamoottorilla toimiviin veneisiin.

Hinnasto

Lisävaruste / hinta €

Lisävarusteilla mukavuutta ja mukautuvuutta veneilyyn

Lisävarusteet lisäävät veneilyn mielekkyyttä, ja voit pidentää sijoituksesi käyttökautta jopa ympärivuotiseksi talvivarustepaketilla. Yhdestä rungosta on mahdollista kasata juuri sinun käyttöösi soveltuva, kannattava ja monikäyttöinen kokonaisuus. Käytätpä venettäsi sitten kalastukseen, huviksi tai hyödyksi, voimme yhdessä koota juuri tarpeeseesi vastaavan kokonaisuuden.

Nykyään moni suosii sähkömoottoreita, sillä niiden suorituskyky ja ominaisuudet ovat parantuneet viime vuosina huimasti. Käytössä niiden suurimpina eroina bensamoottoreihin on niiden ketteryys, hiljainen käyntiääni ja hajuttomuus. Veneily sähkömoottorilla varustetussa katamaraanirunkoisessa veneessä on mielekkäämpi vaihtoehto monelle myös ympäristönäkökohdat huomioiden.
Lue myös veneen kunnostus- ja huoltopalveluistamme!
JR-Boats Wide-M Moottorivene

Soita 044 980 0331, niin jutellaan tarkemmin tarvitsemistasi lisävarusteista!

Kiitos! Viestisi on lähetetty
Oops! Something went wrong while submitting the form.